Logo Protestantse Kerk Nederland  Aanmelden bij Kogerkerkgemeente

Middenkroon (19de eeuw)Liturgische tafel Kogerkerk

Aanmelden en afmelden

Aanmelden:

Er zijn verschillende manieren om uw betrokkenheid bij de Kogerkerkgemeente vorm te geven. U kunt zich laten inschrijven als lid van de Kogerkerkgemeente. In dat geval wordt u ook verbonden aan de landelijke Protestantste kerk in Nederland (PKN). Een andere mogelijkheid is om te laten weten dat u zich verbonden voelt met de Kogerkerkgemeente, maar niet als lid wilt worden geregistreerd. Dat kan zijn omdat u het

lidmaatschap een stap te ver vindt of omdat u ook bent ingeschreven bij een andere kerkelijke gemeente en de band met die gemeente niet wilt loslaten.

Omdat de Kogerkerkgemeente voor haar functioneren helemaal afhankelijk is van giften, wordt van leden verwacht dat zij jaarlijks een vrijwillige bijdrage betalen. De hoogte daarvan kunnen de leden zelf bepalen.

Afmelden:

Het kan zijn dat u zich niet (langer) betrokken voelt bij de Kogerkerkgemeente. In dat geval kunt u zich laten uitschrijven.

Formulieren:

Hiernaast treft u formulieren aan voor in- en uitschrijving. U kunt die downloaden en voorzien van een handtekening opsturen naar de heer A. Busquet, Brouwersveld 26, 1541 PG Koog aan de Zaan.

Inscannen en vervolgens e-mailen kan ook: e-mail: brambusquet@lycos.com of hervormdegemeeentekoogzaandijk@gmail.com.

Wilt u eerst overleggen wat in uw situatie het beste is: neem dan contact op met de predikant, ds. Margo Trapman, e-mail: ds.sm.trapman@gmail.com, tel. 075 20 21 601, of met de voorzitter van de kerkenraad, Anneke Röhling; e-mail: anneke@rhlng.net, tel. 075 616 23 62.

Download :Inschrijfformulier als lid van de Kogerkerkgemeente

Download :Inschrijfformulier als verbondene met de Kogerkerkgemeente