Concerten

De Stichting Vrienden van de Kogerkerk organiseert jaarlijks van september t/m april op de 1e zaterdag van de maand een concert in de Kogerkerk.
Het concert begint om 16:00 uur en duurt ongeveer een uur. U bent vanaf 15.15 uur van harte welkom voor een gratis kopje koffie of thee.
De toegang is vrij, na afloop is er een collecte.

Het programmavindt u  hier en in de Agenda

Zaans Pianofestival 2 april 2022.

De masterclass in het kader van het Zaans Pianofestival was een groot succes.
De deelnemers speelden hun zelf gekozen werk voor en kregen vervolgens feedback van professioneel pianist Erwin Rommert Weerstra. Aanwijzingen betreffende de techniek van het spelen, dynamiek en uitdrukking.
Voor het publiek en voor de deelnemers zelf was goed te horen hoe eht spel na toepassing van de tips verbeterde, Het werd een inspirerend gebeuren, ook voor in de zaal aanwezige amaterupianisten en ander publiek. De deelnemers ontvingen luid applaus voor hun spel en hun lef deze uitdaging aan te gaan.